Byg din campingvogn
Adria Aviva

Klassisk design og praktisk indrettet

AVIVA hylder principperne simpel, stabil og godt. Samtidig har AVIVA det klassisk design. ALVIVA er indbegrebet af den praktisk campingvogn- robust i sin konstruktion og praktisk indrettet. Vælg mellem de 4 dejlige indretninger for par eller børnefamilier, hvor hvert familiemedlem har deres egen seng samtidig er serien stadig spækket med komfort.


Byg din egen Adria Aviva her
Adria Action

Sin egen kult agtigt design

ACTION er den populære kompakte og ikoniske vogn. ACTION på 3,6 Meter fortsætter med at imponere campisterne med sin nærmeste overnaturlige rummelighed. ACTION har sin helt egen kult-agtige- design. Det virker som solen altid skinner på ACTION- den charmerende og populære miniput med den nærmest overnaturlige rumføelse. Skandinavisk design og opbygning med plads til 3 og indrettet med det bedste.

Adria Altea

Designet til den lette campingferie

ALTEA er designet til den lette campingferie, der passer til de fleste familier. ALTEA er rummelig og med gennemtænkte indretninger. Stemnings fyldt belysning, smart-kitchen og ERGO badeværelse ALTEA  er prisvindende med lækkert skandinavisk design, Innovativ indretning og attraktiv pris. ALTEA har vundet den European Innovation Award på baggrund af det lyse og venlige Interiør.

Adria 4two

Prisbelønnede design

Den nye ALTEA 4TWO er flyldt med det allerbedste og mest innovative fra ADRIA. ALTEA 4TWO har høj kvalitet og ALTEAS prisbelønnede design kombineret med 2 forskellige tekstil varianter "Graphite" eller "Silver".


Adria Adora

Sky-light Panoramavindue

Den prisvindende ADORA, med det lysgivende ' sky-light' ovenlysvindue, vil ganske enkelt ændre den måde du ser verden på og serien er så godt udstyret, at den nærmest er garant for en fantastisk campingferie. Med ALDORA kan man nyde ude livet indenor i din ADORA med det store sky-light panoramavindue som nærmest trækker verden udenfor med indenfor. Der er kommet en ny indretnign i 2016 til familien -  med en spændende børne afdeling.

Byg din egen Adria Adora her

Adria Alpina

Den ultimative vogn

ALPINA er indbegrebet af den ultimative campingvogn til brug året rundt. ALPINAS nye dessign indre og ydre kommer man ikke meget nærmer et 5 stjernet hotel på hjul. ALPINA  sætter standarden for helårsvogne med kompriløst design og gennem tænkte løsninger. ALPINA er stilfuld og elegant med ny møblement, rummelighed og lyS, smart kitchen, ERGO badeværelse og en række forskellige indretninger.

 

Byg din egen Adria Alpina her

Antons Campingcenter - Falkevej 1 - 6920 Videbæk - Tlf. +45 96 94 92 20 - Fax +45 97 17 33 43 - anton@antonscamping.dk - www.antonscamping.dk