Byg din campingvogn
Adria / Hobby / Knaus

Byg din egen campingvogn

"Byg din egen campingvogn" er et koncept fra Antons Campingcenter. Her kan du, direkte på skærmen, sammensætte din egen campingvogn. Du vælger hvilket mærke, model og type campingvogn du ønsker, og herefter kan du tilføje netop det udstyr og tilbehør du ønsker. Når du sammensætter din campingvogn, så kan du hele tiden se de vejledende priser på både campingvogne, tilbehør og udstyr.
Tryk her for at bygge din egen campingvogn
Nyhed!

Knaus Sport & Fun 2017

En meget spændende campingvogn til dem der gerne vil have en aktiv ferie med evt. motorcykel, mountainbike, kajak, windsurfing.Action 361LH

Den perfekte rejsevogn fra Adria ?

Adria action 361 LH er Adrias nyeste lille rejsevogn! Vi kigger på detaljerne her i denne video! Se om det her er den rette vogn til dine behov
NYHED

Kampa Markise telt

Skal man vælge kampa markise telt eller kampa luft telt?
Vi tester det helt nye markise telt fra Kampa og gennemgår fordele og ulemper.

Se den på Youtube eller i butikken.
Nyhed fra Knaus

Knaus Scandinavian Selection 650 UDF

Gennemgang af den helt nye Knaus Scandinavian Selection 650UDF med faste køjer, den perfekte vinter/Rejse vogne til den store familie.
Coming home lyspakke

Giver sikkerhed i trafikken

Få en få eftermonteret fjernbetjent coming home lyspakke på din campingvogn hos os. Prisen for denne løsning er DKK. 2.144,- incl.montering. Se videoen hvordan det fungerer. 

 


Rally Air Pro Plus 390

Kampas bud på det perfekte lufttelt!

Kampa Rally Air Pro PLUS har alle elementerne og funktionerne fra Rally Air Pro, men med lidt mere plads. 
Udvidelsen i siden af teltet er særligt nyttig, og den kan både bruges til at skabe en tør indgang til teltet eller til et sted, hvor du kan stille dine sko. 
Du kan også bruge den til cykelparkering eller til at opbevare udendørsmøbler eller ganske enkelt som lidt ekstra opholdsrum, når du har gæster.
Kampa Lufttelte 2017

Hvilken model skal man vælge ?

Vi har fået opstillet en udstilling med alle Kampas Serier. Kig med i denne video, hvis du er interesseret i de generelle forskelle på Forteltene.
 

Hobby Premium 560 CFe 2017

Se den flotte vogn indvendig

Den nye Hobby Premium 560 CFe 2017 model kommer med et forbedret design og kvalitet. Vi tager et kig på den nye vogn. Du er velkommen til at abonnere på vores kanal.

NY Brenderup forhandler

Vil købe trailer kan nan kan besøge vores hjemmeside på 
www.Brenderuptrailershop.dk , hvor vi har markeds bedste priser. Man kan også kigge ned i vores butik, og få en snak med en af vores sælger. Uanset om man vælger at handle i butikken eller på nettet er priserne ens.
NYHED - WIFI Kamera

Trådløs Bak-Kamera til telefonen

Den perfekte løsning til parkering med campingvogn. Kameraet monteres på campingvognen og tilslutter via mobiltelefonen. En nem løsning! Det koster 4.250 kroner inklusiv montering for et komplet system.
 
 

 

Kontakt os / Besøg os
Antons Campingcenter
Falkevej 1
6920 Videbæk
Telefon +45 96 94 92 20
Mail anton@antonscamping.dk
CVR-nr. 33055676
Find vej / Rutevejledning
Hold dig opdateret
Antons Campingcenter - Falkevej 1 - 6920 Videbæk - Tlf. +45 96 94 92 20 - Fax +45 97 17 33 43 - anton@antonscamping.dk - www.antonscamping.dk